Hugo Sigal neemt drastisch besluit na overlijden Nicole: "Dat gaat niet"

door: COS
Nicole & Hugo.jpg
Afbeelding bron: Photonews

Negen maanden geleden verloor Hugo Sigal zijn echtgenote Nicole Josy. De zangeres overleed op 76-jarige leeftijd na een val van de trap.

Hugo Sigal dook na het overlijden van Nicole een paar keer op het podium op. Zo was hij bij de concerten van '#LikeMe' in het Sportpaleis en trad hij op tijdens 'De Kastaars'. Nu is Hugo klaar om zijn zangcarrière te hervatten.

Hugo bracht zopas zijn eerste solonummer uit. Dat kreeg de naam 'Het Leven'. Hij mocht het nummer al brengen bij 'Tien Om Te Zien' als Supertip en zal ook volgende week nog op het podium in Westende mogen optreden.

Liedjes van Nicole & Hugo zal hij nooit meer zingen. "Nee, dat gaat niet", zegt Hugo in Dag Allemaal. "Ze hebben me gevraagd om 'Pastorale' te zingen met een andere zangeres, daar heb ik voor bedankt."

"Ook 'Goeiemorgen, morgen' zal ik nooit meer zingen, of 'Baby Baby' en 'Schietgebed'", zegt Hugo, die hoopt dat mensen zijn solonummers zullen omarmen. "Dat warme dekentje van het publiek dat elke keer over mij valt, dat doet zoveel deugd."