Hugo Sigal nog nooit zo openhartig na overlijden Nicole Josy: "Kan ik niet naar kijken"

door: STG
Hugo Sigal.jpg
Afbeelding bron: Photonews

Hugo Sigal moest in november onverwachts afscheid nemen van Nicole Josy. Na een ongelukkige val van de trap overleed ze later in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

Hugo Sigal vierde afgelopen weekend nog de 77ste verjaardag van Nicole Josy. Na haar ongelukkige val van de trap, is voor Hugo niets nog hetzelfde. Vanavond is hij te gast bij Eric Goens in het nieuwe seizoen van 'Het Huis'.

Nog nooit sprak Hugo zo openhartig over dat fatale moment. "Ik zweer u, Eric: ik heb die schedel horen breken. Pok", begint Hugo zijn verhaal. "In het ziekenhuis kreeg hij te horen dat een operatie tot de mogelijkheden behoorde. Maar Nicole zou niet meer bewegen, niet meer praten. Enkel nog liggen. Ik wou dat niet, zij ook niet. En dus heb ik gezegd: dat gaat niet. Het was een harde beslissing, maar een uit liefde.”

Al blijft Hugo het wel erg moeilijk hebben met die beslissing. “Ik heb haar niet meer kunnen zeggen dat ik haar graag zag. Maar alles was al gezegd. Ik heb het er enorm moeilijk mee."

"We hebben zeventien tredes. Als ik naar beneden loop, kijk ik op de twaalfde recht vooruit. Want als ik naar beneden kijk, zie ik haar nog liggen. Daar kan ik niet naar kijken", besluit hij.