Hugo Sigal verneemt plots fantastisch nieuws: "Wat een bekroning!"

door: COS
Hugo Sigal in 'Het Huis'
Afbeelding bron: VRT

Hugo Sigal was deze week de eerste gast van het negende seizoen van 'Het Huis'. Hugo zorgde voor een emotionele eerste aflevering van het VRT 1-programma.

Hugo Sigal zong in de boomhut van 'Het Huis' zijn nieuwste nummer 'De Dozen Staan Klaar'. Het nummer is een prachtig eerbetoon aan zijn Colleke. Nicole Josy overleed bijna een jaar geleden na een noodlottige val van de trap.

"Ik wil jou niet zoeken op platen, in boeken of tussen de kleren in de kast. Zelfs jouw juwelen wachten nog even, want ook zij weten hoe mooi je was. De dozen staan klaar, maar ik ben het nog niet. Alles kent hier zijn plaats, zelfs mijn verdriet. Waar ik ook ga, het is jou dat ik zie. Laat me niet los, blijf nog wat hier", klinkt het aangrijpende nummer.

Nu heeft Hugo bijzonder mooi nieuws gekregen. "Ik verneem net dat 'De Dozen Staan Klaar' op nummer 1 staat in iTunes. Wat een bekroning! Bedankt Arne Van Haecke en Geert Vanloffelt om jullie uitzonderlijke talent te delen bij het schrijven aan dit intieme lied", schrijft Hugo.

"Tranen liepen over mijn wangen. Je stem was zo fragiel. Je hebt het prachtig gezongen. Mooi lied", reageert een volger. "Geen woorden voor hoe prachtig dit was. De tranen hadden hier de vrije loop. Dank u wel Hugo om dit met ons te delen", lezen we nog.