Hugo Sigal zorgt voor verrassing van jewelste bij start nieuwe schooljaar

door: STG
Hugo Sigal
Afbeelding bron: Photonews

Hugo Sigal wint deze zomer steeds meer aan populariteit. Zijn single 'Het Leven' doet het enorm goed, en alsof dat nog niet genoeg is, bereidt hij zich momenteel voor op zijn rol in de spektakelmusical 'Red Starline' van Studio 100.

'Het Leven', de nieuwe single van Hugo Sigal weet hoge ogen te gooien in ons land. Het is een eerbetoon aan zijn "Colleke". Amper één week na de release van het nummer stond hij op nummer 1 in het muziekplatform Itunes.

De voorbije weken stond Hugo ook al meerdere keren op het podium. Op dit moment staan in zijn agenda vooral veel repetities voor 'Red Star Line', de nieuwe musical van Studio 100, maar tijdens de start van het nieuwe schooljaar vond Hugo nog de tijd voor een verrassing van jewelste.

De leerlingen van het Hartencollege Basisonderwijs Onderwijslaan in Ninove kregen bezoek van de zanger. “Ik wens jullie allemaal een heel fijn schooljaar toe. Ik gooi jullie een dikke kus voor iedereen”, klonk het.  Volgens Het Laatste Nieuws kwam Hugo langs in de school op vraag van directeur Karel Lobijn.

“We zijn vrienden en hij had me dat gevraagd. ‘Waarom niet?’, dacht ik”, aldus de directeur. "Vorig jaar vond ons schoolfeest al plaats in het #LikeMe-thema en we hebben gemerkt dat het een thema is dat leeft bij de leerlingen.