Jacky Lafon verklapt nu al iets over de seizoensfinale van 'Familie'

door: LHX
Jacky Lafon
Afbeelding bron: Photonews

Op vrijdag 28 juni wordt de seizoensfinale van 'Familie' uitgezonden. Eén ding staat vast: hij wordt ontzettend spannend.

De Van den Bossches vieren binnenkort feest, maar die familiereünie zou weleens héél explosief kunnen worden. Bert Van den Bossche heeft de laatste weken immers alles in gereedheid gebracht voor een knallende wraakactie.

In de aanloop naar de seizoensfinale van 'Familie' keren meerdere Van den Bossches voor de gelegenheid terug. Zo wordt het na de comeback van Leen (Cathérine Kools) ook uitkijken naar een blitzbezoek van Bart (Chris Van Tongelen), Maarten (Michael Vroemans) en Rita (Jacky Lafon).

Die laatste is alvast heel blij dat ze nog eens terug mag komen. Sinds haar afscheid in 2015 heeft ze de soap enorm gemist. "Ik had altijd gehoopt en dat is mij ook beloofd: Rita mag en zal terugkomen. Maar dat is nooit gebeurd, op een kleine scène na, en dat vind ik jammer", zegt ze in Dag Allemaal.

Ze vertelt dat de makers haar al twee keer hadden gevraagd om terug te keren, maar dan zou Rita wel moeten sterven. Voor Jacky was dat echter geen optie, dus ze weigerde.

Dit keer kreeg ze wél de garantie dat haar personage niet sterft. "Ook al is het in een seizoensfinale gebruikelijk dat er doden vallen. Ik was daar bang voor. Maar Rita zal het niet zijn."

Daarmee verklapt ze dat alvast één personage de aanslag van Bert overleeft. Hoe het de anderen zal vergaan, daarvoor is het wachten tot volgende week...