Kato Callebaut en Tom Dice begrijpen vraag van veel mensen na miskraam: “Ze bedoelen het goed”

door: WVDS
The Starlings - Tom Dice en Kato Callebaut
Afbeelding bron: Photonews

Kato Callebaut en Tom Dice moesten enkele maanden geleden een miskraam verwerken. Toen ze het nieuws bekend maakten werden ze overladen door warme reacties. 

Tegelijkertijd merkten ze dat ze door erover te praten voor heel wat koppels een steun zijn.  “We werden overladen door berichten van steun. Ik vind het goed dat mensen zo misschien het gevoel hebben dat ze er niet alleen voor staan”, zegt Kato aan Showbizz24.. 

“Daarom ben ik blij dat we het hebben gezegd. “Veel mensen durven er niet over te praten. Dat merkten we in de berichtjes.”

Na deze pijnlijke ervaring stellen mensen hun soms al de vraag of het koppel graag opnieuw zwanger wil worden. “Met die vraag heb ik het nu wel moeilijk”, geeft Kato toe. “Het is niet aan andere mensen om dat te weten. Voor hetzelfde geldt wil iemand geen kinderen of lukt het niet.”

“Mensen bedoelen dat goed, maar ze weten niet wat erachter schuilt”, vult Tom aan. “Laat een koppel hun ding doen en zijn wie ze zijn. Het is een gevaarlijke vraag om te stellen.”

In onderstaande video kan je het gesprek van Kato en Tom bekijken.