Kato Callebaut en Tom Dice met de mond vol tanden: 'Zo zal hun kindje er volgens AI uitzien'

door: COS
Tom Dice en Kato Callebaut
Afbeelding bron: Instagram @katomusic

Op Moederdag maakten Kato Callebaut en Tom Dice van The Starlings mooi nieuws bekend: het koppel verwacht een kindje. 

Kato Callebaut en Tom Dice deelden het nieuws over Kato's zwangerschap bijna exact één jaar nadat ze in 'De Cooke & Verhulst Show' openhartig vertelden over het zwangerschapsverlies dat ze kort na hun huwelijk moesten verwerken.

Kato steekt haar zwangerschap niet weg, maar details over de zwangerschap en hun baby'tje houden Kato en Tom liever voor zich. Zo delen het geslacht en de uitgerekende datum voor de bevalling niet.

Deze week waren The Starlings te gast bij Qmusic. Daar simuleerden ze met AI hoe een kindje van Tom en Kato er zou kunnen uitzien. "Ik ben bang", reageerde Kato meteen. Maar dat is nergens voor nodig.

Jolien Roets toont de foto: "Da's toch echt het mooiste kind van de hele wereld?", merkt ze op. "Da's wel echt heel mooi. Amai!", reageert Kato in de studio. "Ik zou keitrots zijn als dat ons kind is", zegt Tom.

@qmusic_be Of het een jongen of een meisje wordt, weten we nog niet maar dat het een schoon kind gaat zijn, da’s een feit! 🤩 #QBeachHouse #Qmusic ♬ origineel geluid - Qmusic België