Kato Callebaut maakt komaf met hardnekkige geruchten: "Of The Starlings ermee stoppen?"

door: LHX
The Starlings - Tom Dice en Kato Callebaut
Afbeelding bron: Photonews

Kato Callebaut en Tom Dice van The Starlings verwachten hun eerste kindje. Het is bijna zover: Kato moet binnenkort bevallen.

Het geslacht van hun kindje en de uitgerekende datum houden Kato Callebaut en Tom Dice nog even geheim, maar het staat vast dat de grote dag nu wel erg dichtbij komt. Er staan nog maar drie concerten gepland, daarna nemen ze een lange pauze.

Er doen blijkbaar geruchten de ronde dat de geboorte van hun baby het einde betekent van The Starlings, want op Instagram krijgt Kato een vraag van een bezorgde fan. "Jullie komen toch nog terug wanneer de mini wat ouder is? Anders zou ik het echt missen", luidt die.

"Tuurlijk!", is Kato's antwoord. "Geloof niet alles wat je leest in artikels die random online verschijnen. Onze laatste show is volgende week, daarna even pauze en volgend jaar vliegen we er weer in."

Inderdaad, stoppen is momenteel geen optie. Er staan immers al enkele belangrijke concerten op de planning voor Kato en Tom. In februari zetten ze hun theatertour 'Dream in full colour' verder in een hele reeks Vlaamse cultuurhuizen.

Kato en Tom
Afbeelding bron: Instagram @katomusic