Marie Verhulst en haar vriend Jef doen opvallende uitspraak over gezinsuitbreiding

door: STG
Marie Verhulst - Jef Oomen
Afbeelding bron: Instagram @verhulstmarie

Marie Verhulst maakt zich intussen op voor haar eerste Kerstshow met Samson. Haar vriend Jef werkt momenteel binnen Studio 100 aan andere projecten, waardoor ze elkaar de komende tijd wat minder zullen zien.

Enkele weken geleden stond Marie Verhulst nog op het podium naast Marthe en Julia tijdens 'De Grote Sinterklaasshow'. Ze mocht Hanne Verbruggen vervangen, die enkele weken eerder beviel van haar eerste kindje Julien.

Nu Hanne bevallen is stelt zich natuurlijk ook de vraag of we binnenkort een klein Marie'tje mogen verwachten. De liefde tussen Marie en haar vriend Jef is nog altijd bijzonder groot.

"Jef is echt de perfecte man", zegt Marie deze week in een openhartig interview met Story. Ze zijn intussen al drie jaar samen. Ze hebben dan ook een besluit genomen over hun kinderwens.

“Op dit moment zijn baby’s nog totaal niet aan de orde. Ik voel me nog niet klaar voor het moederschap”, klinkt het. Al geeft Marie wel toe dat ze zot is van kinderen. “Ze zijn zo schattig en eerlijk, maar ik moet er natuurlijk niet elke dag voor zorgen”, lacht ze.