Meisjes van K3 zijn het er over eens: “Missen we enorm hard”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Klaasje Meijer, Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn zijn het er over eens. Er is iets dat de meisjes van K3 heel hard missen.

De meisjes van K3 missen het optreden. Maar daar gaat nu wel verandering in komen. Ze gaan weer optreden.

Deze week al komt hun nieuwe single ‘Dans van de Farao’ uit. Het is meteen ook de titelsong van de film. Die film zal vanaf 16 december in de Belgische en Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn.

Meteen kondigen de meisjes aan dat ze ook weer gaan optreden. “Op een veilige manier, coronaproof kunnen 200 mensen per optreden meegenieten van alle K3-hits.” 

“‘K3, Dichtbij’ start op 8 november in Haaltert. Op 22 november kan je terecht in het Hasseltse Corda Theater en op 29 november in Salons Mantovani te Oudenaarde. De ticketverkoop start om 09u00 via www.ticketkopen.eu.

“De voorbije maanden zijn we ontzettend druk geweest met de opnames van ‘Dans Van De Farao’, onze nieuwe speelfilm die vanaf december in de bioscoop verschijnt, met als gevolg dat er weinig tijd was om te gaan optreden. Wij hebben het contact met onze fans ontzettend hard gemist, waardoor we nu al keihard uitkijken naar onze ‘Dichtbij’-optredens.” 

"Kijken er ontzettend hard naar uit"

“Op een veilige manier kan iedereen met zijn of haar groepje of gezinnetje onze optredens bijwonen. In het voorjaar van 2021 hopen we iedereen in grote getale terug te zien op één van onze grote K3-shows. Bij ons kriebelt het al.” 

“Wij hebben er echt ontzettend veel zin in, want dit wordt hoe dan ook een unieke ervaring, maar wel eentje waar we ontzettend hard naar uitkijken. Optreden voor publiek is één van de dingen die we de voorbije maanden enorm hebben gemist. We kunnen haast niet wachten”, klinkt het bij K3 in koor.