Peter Van de Veire heeft belangrijke boodschap voor Niels Destadsbader: "Misschien beter om te zwijgen"

door: STG
Niels Destadsbader in 'De Ideale Wereld'
Afbeelding bron: VRT MAX

Peter Van de Veire kan nog enkele dagen uitslapen. Op 23 januari start hij bij Radio 2 aan een gloednieuwe ochtendshow.

Peter Van de Veire kreeg de voorbije weken al heel wat kritiek over zich heen. De nieuwe ochtendshow van Radio 2 valt dan ook niet in de smaak bij heel wat luisteraars. Zij hebben schrik dat het regionale karakter zal verdwijnen. Niets van aan, zei Peter eerder al in interviews.

Ondanks het feit dat ook Peter Van de Veire de voorbije dagen bakken kritiek over zich heen kreeg, steekt hij ook zijn goede vriend Niels Destadsbader een hart onder de riem. Ook hij kreeg na zijn overstap heel wat negatieve reacties te verwerken.

In Humo neemt Peter het dan ook graag op voor Niels.  Hij stuurde Niels een berichtje: "Dit gaat voorbij", klonk het. "Een Niels Destadsbader-mop op tijd en stond: tof. Vindt-ie zelf ook prima. Maar nu is het niet meer grappig", zegt Peter.

"Ik heb geweldig met hem te doen", klinkt het. "Ik zie mijn kameraad op zo'n makkelijke manier zo kapotgemaakt worden... En hij kan zich niet verweren, want het zijn allemaal langeafstandsraketten: niemand komt iets in zijn gezicht zeggen."

"Wat kan hij doen?", vraagt Peter zich af. "In zijn eentje brullen tegen duizend megafoons? Dan is het misschien beter om te zwijgen", besluit hij.