Pommeline Thijs praat er voor het eerst over: “Het hielp me om dingen toe te geven over mezelf”

door: PMN
Pommeline Thijs
Afbeelding bron: Instagram@pommelinethijs

Pommeline Thijs heeft met ‘Ongewoon’ een nieuw nummer uit. In de videoclip zien we haar kussen met een vrienden, een rol die gespeeld door Flo Windey van Studio Brussel.

Met deze videoclip wordt Pommeline Thijs voor veel jongeren ook een rolmodel of een voorbeeld. De zangeres praat bij MNM over haar geaardheid.

Het is de eerste keer dat Pommeline zegt dat ze biseksueel is door zowel op mannen als vrouwen te vallen.

"Het doet zoveel dat er mensen zijn die het tonen, het stelt je gerust en zorgt ervoor dat je je normaal voelt. Een stomme video haalt soms enorm veel zorgen uit je hoofd.”

“Dus ik vond dat ook belangrijk. Ik merkte hoe hard het bij mij echt hielp, in dat proces om aan jezelf dingen toe te geven en ontdekken hoe het zit, het helpt om dat te zien."

"Ik vind het ook heel cool dat ik dat kan, er is misschien druk, maar ik kan nu rondgaan en zeggen: ja, en dan? En dat maakt dat ik me daar heel sterk in voel, in hoe ik het zelf beleef, ook echt zelf het bi zijn aanvaarden”.

“Ik vond het vooral belangrijk hoe het aankwam. Ik zou het zo jammer vinden als het leek alsof ik het vanuit commercieel oogpunt had gedaan.”