Tom Dice openhartig over pijnlijke ingreep: "Toch echt een onzekerheid"

door: COS
The Starlings - Tom Dice en Kato Callebaut
Afbeelding bron: Photonews

Vorige week vertelde Niels Albert dat hij een haartransplantatie ondergaan heeft. Ook zanger Tom Dice vertelt nu over zijn beslissing om de ingreep te laten uitvoeren.

"Enkele mensen vroegen bij de vorige post hier wat er met mijn haar aan de hand was. Wel. Een maandje geleden is het nu. 10 jaar getwijfeld", schrijft Tom Dice bij een reeks foto's van voor, tijdens en na zijn haartransplantatie.

"Ik stond met mijne maat Bob in de loges van het Sportpaleis. We hadden de slappe lach omdat ik een busje camouflagepoeder had gekocht voor mijn kalende kruin. Nu is het 10 jaar, 300 busjes poeder later en het werd toch echt een onzekerheid."

"Ik heb toen de mensen van Hairtec gecontacteerd. Nu was een ideaal moment om de stap te zetten naar een transplantatie omdat ik even niet op het podium moet met de baby op komst", legt Tom uit.

"De operatie zelf duurde bijna 8 uur maar het viel echt veel beter mee dan ik dacht. Een half uur op de tanden bijten en voor de rest voelde ik geen pijn en kon ik terwijl naar Beckham zijn haarlijn zien op Netflix.

"Ik ben opgelucht en nu al minder onzeker. Over een half jaar tot een jaar gaan we echt het resultaat zien, zeer benieuwd!", zegt Tom. "Me and my raar haar", voegt hij er nog als hashtag aan toe, verwijzend naar zijn Eurovisiesongfestivalnummer 'Me and My Guitar'.

Tags Tom Dice