Tom Dice raakt gevoelige snaar met boodschap voor Kato Callebaut na miskraam

door: BCM
Tom Dice en Kato Callebaut
Afbeelding bron: Instagram @katomusic

Tom Dice en Kato Callebaut van The Starlings hebben een nieuw album uit. Veel nummers op de plaat zijn geïnspireerd door de dramatische periode die ze achter de rug hebben.

Op maandag 9 mei vertelde Kato Callebaut over haar miskraam in 'De Cooke & Verhulst Show'. Ze vertelde openhartig dat het een soort van genadeslag was voor haar. Ze kon daarna twee maanden geen muziek schrijven.

Tom Dice deelde daarop een emotionele boodschap op Instagram, met een foto van Kato erbij. “Ondertussen staat deze vrouw opnieuw zelfzeker op het podium. Wat een sterke vrouw is ze toch. Wat kijk ik naar jou op.”

“Enkel een vrouw die hetzelfde heeft meegemaakt kan haar begrijpen. En het komt veel voor, dat is duidelijk”, zegt Tom nadat ze enorm veel berichten ontvingen. “Dit hoeft niet aan te voelen als falen. 't Maakt ons juist sterker. En alles komt goed.”

Bab Buelens en Ianthe Tavernier betuigen meteen hun steun en reageren met hartjes onder de foto. Ook Ann Van Elsen, Tom De Cock en Raf Van Brussel deden snel hetzelfde. En Kato zelf? Die prijst zich dolgelukkig met een man als Tom.