Wendy Van Wanten doet pijnlijke vaststelling over haar relatie met Frans

door: STG
Wendy Van Wanten
Afbeelding bron: Eén

Het blijkt een bekend fenomeen te zijn. Wanneer je als koppel zeven jaar samen bent, zou je als koppel een erg lastige periode beleven.

Zeven jaar samen zijn met je geliefde kan wel eens voor een breekpunt zorgen, de zogenaamde 'seven year itch'. In TV Familie praat Wendy Van Wanten openhartig over die periode.

Wendy deelt al zestien jaar lief en leed met Frans. Ze leerden elkaar kennen tijdens het VTM programma 'Wie Wordt De Man Van Wendy'. "In een relatie kiezen we graag voor het vertrouwde. In de praktijk gaat dat niet altijd over rozen", zegt Wendy. 

Zo is het volgens Wendy belangrijk om problemen enkel met je partner te bespreken en niet met iedereen. Misverstanden en conflicten maken volgens haar dan ook deel uit van een sterke relatie. Al waarschuwt ze ook wel voor de sleur.

"Feit is wel dat alles wat een mens doet  - van werk over hobby's tot relatie - sleur om de hoek loert", zegt Wendy. Ook het fysieke aspect is volgens haar erg belangrijk. 

"Zo lang het fysieke aspect niet gaat slabakken en je je lichamelijk nog aangetrokken voelt tot je partner is er zelden een probleem", zegt Wendy. "Goede 'nachtelijke gesprekken', strijken alle plooien glad", klinkt het nog mysterieus.