Zijn de geruchten waar? Opvallend filmpje van Julia Boschman opgedoken

door: LHX
Julia Boschman
Afbeelding bron: VTM

Over het liefdesleven van K3'tje Julia Boschman is al heel wat inkt gevloeid. Zeker nu ze heeft bevestigd dat haar relatie met Ben voorbij is, wordt er volop gespeculeerd.

Het gerucht deed al langer de ronde, maar onlangs bevestigde Julia Boschman het ook aan de pers: ze is al een tijdje niet meer samen met Ben. Volgens sommigen zou het weleens kunnen dat ze inmiddels een relatie heeft met acteur Louis Thyssen.

Hij is bekend van 'Nachtwacht' maar speelde ook mee in de K3-musical 'De 3 biggetjes'. Tot voor kort was hij samen met zijn vriendin Liesl, maar zij maakte enkele dagen geleden bekend dat ze na zeven jaar uit elkaar zijn.

Volgens velen, inclusief Liesls zus Jaël, is Julia de schuldige. "Dat ga ik niet bevestigen of ontkennen, ik moet nog met m'n omgeving bespreken wat ik daar juist over zal vertellen", reageerde Louis in Dag Allemaal.

Het lijkt er echter op dat hij en Julia wel erg close zijn. Er is op Instagram immers een filmpje opgedoken waarin te zien is dat Julia aanwezig was op het trouwfeest van Louis' zus Julie Thyssen. Ze laat zich er helemaal gaan op de dansvloer. Het zou dus zomaar kunnen dat de geruchten effectief waar zijn.