André Hazes stelt opnieuw teleur: Vrienden maken zich dan ook ernstige zorgen

door: STG
André Hazes Jr
Afbeelding bron: Photonews

Het lijkt weer de foute kant op te gaan met André Hazes. Zijn vast team maakt zich dan ook ernstige zorgen.

André Hazes werkt al zeven jaar samen met een vast team. Samen met hem zijn ze dan ook verantwoordelijk voor de vele hits op zijn palmares. Toch maakt het ganse team zich ernstige zorgen.

Dat laten ze weten aan het Nederlandse Shownieuws. Liedjesschrijver Bram Koning is niet alleen privé, maar ook professioneel zwaar teleurgesteld. Zo zou André in zee zijn gegaan met een andere schrijver.

"We waren gabbers, zo ga je niet met vrienden om. Het punt is dat ik ontzettend veel van deze jongen houd, want er zit geen kwaad bij. Het is zijn goed recht om met iemand anders in zee te gaan, maar praat gewoon over dingen, met z’n vieren", zei hij onder andere.

Eerder had André al laten weten dat hij met nieuwe mensen samenwerkt aan zijn comeback. Hij nam zelfs deel aan een schrijfkamp om nieuwe nummers te maken.

Bram maakt zich dan ook best wel zorgen om André. "Momenteel wordt hij beïnvloedt door de verkeerde mensen, die hem niet echt kennen. Daardoor ben ik bang dat het weer mis met hem gaat. Daar wil ik hem zo graag voor behoeden. Hoe het nu gaat, kán gewoonweg niet", besluit Bram.