Nieuwe buren van André Hazes doen hun boekje open: “We hebben het er met heel de straat over gehad”

door: STG
André Hazes Jr
Afbeelding bron: Photonews

Het gaat al voor langere tijd rond dat André Hazes een nieuw huis zou hebben gekocht. De geruchten zijn nu ook BekendeBuren.nl ter ore gekomen. Zij hebben foto’s van het huis geplaatst.

André Hazes zou een woning gekocht hebben in Wilnis. Het pand zou 177 vierkante meter groot, en erg duurzaam zijn. Het is een ruim huis met vier slaapkamers, één werkkamer en één badkamer. Bij de woning hoort ook nog een mooie tuin.

Volgens verschillende bronnen zou het om het huis van zijn moeder gaan. Juicekanaal Reality FBI plaatste eerder al een bericht dat ze van een volger gekregen hadden op Instagram: “Is het ‘oude’ kantoor van moeders… vaak geweest en herken de trap met keuken", klonk het toen.

Zondagavond bracht het Nederlandse Shownieuws het nieuws naar buiten dat de buurt helemaal niet blij is met de komst van André. Daar lijkt nu niets van te kloppen volgens de buren. 

We hebben het er met de hele straat over gehad, maar echt niemand is negatief over zijn komst. We hopen dat hij zich hier ondanks de negatieve berichtgeving welkom gaat voelen", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“Er wonen hier allemaal hardwerkende mensen met over het algemeen jonge kinderen. Daar past André Hazes eigenlijk heel goed tussen”, klinkt het nog. “Ik ben hier niet zo van onder de indruk. Mijn dochter mag met iedereen spelen, dus ook met de kleine Dré", zegt nog een andere bewoonster.