Vrouw wil geen coronavaccin, maar doet het naar eigen zeggen onder druk

door: BVDO
coronavaccin
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Jacqueline uit Dinant heeft haar twijfels bij het coronavaccin, maar omwille van één bijzondere reden heeft ze het toch laten zetten.

Jacqueline uit Dinant was niet overtuigd om het coronavaccin te nemen. Ze vindt dat de werking van de vaccins niet aangetoond is en dat ze op veel te korte tijd ontwikkeld werden, zo vertelt ze aan ‘C’est pas tous les jours dimanche’.

Uiteindelijk liet de vrouw zich toch vaccineren en daar had ze een welbepaalde reden voor. “Eerlijk? Omdat ik een vakantie geboekt heb. Die wordt anders geblokkeerd en ik kan ze niet meer annuleren.”

De vrouw vindt het erg dat ze daarvoor het vaccin moet nemen. Ze zou het jammer vinden dat ze vooraleer ze op vakantie vertrekt een positieve test zou afleveren, want dan is er niemand die haar vakantie terugbetaald.

En dus liet ze zich vaccineren, om op reis te kunnen met een attest dat ze gevaccineerd is. Zo verdwijnt de mogelijke onzekerheid van een negatieve test. Haar vakantie en het geld dat ze erin stak moet ze op die manier veilig te stellen. “Ik voelde me verplicht om me te laten vaccineren”, besluit de vrouw.