Hond in snikhete auto op parking van Colruyt: "Eigenares werd nog boos ook"

door: STS
Colruyt
Afbeelding bron: MRO

Een alerte klant van Colruyt heeft een hondeneigenaar terechtgewezen. Die had vorige maandag haar huisdier in de wagen achtergelaten, terwijl het buiten 26 graden warm was.

"Zonet op de parking van de Colruyt een hond gespot die in deze auto zat", begint Isabelle haar verhaal op Facebook.

"Ik heb in de winkel de nummerplaat laten omroepen... De dame was een beetje boos en begon een discussie. Ik heb simpelweg gezegd dat ik politiezone Hamme-Waasmunster op de hoogte ging brengen indien ze de hond niet uit de auto haalde."

"Toen kwam ze met uitvluchten. 'De auto staat in de schaduw', 'bij haar thuis is het ook warm', 'het raam staat op een kier', hetgeen twee centimeter was."

"Uiteindelijk is de dochter met de hond aan de ingang gaan staan. Ik ben blijven wachten en na twintig minuten kwam de vrouw weer buiten... Dus de hond zou zo lang in de auto gezeten hebben bij een buitentemperatuur van 26 graden!"

Isabelle krijgt lovende reacties voor haar optreden. "Goed gedaan!", klinkt het eensgezind. "Ik begrijp niet dat dit nog steeds gebeurt na zoveel waarschuwingen overal. Ik laat zelfs mijn schatjes niet alleen in een auto als het fris is. Ocharme, dat vind ik al erg", reageert Silvy.

"Top! Er zijn nog steeds gewoon domme mensen die het niet waard zijn om een huisdier te mogen hebben! Het is elk jaar opnieuw hetzelfde! Echt te triest!", vindt Nancy.