Bob uit 'Down The Road' geeft opvallende update over zijn liefdesleven

door: STG
Bob uit 'Down The Road'
Afbeelding bron: VRT

Heel vlaanderen heeft Bob uit 'Down The Road' intussen omarmd. In het huidige seizoen reist hij samen met vijf andere kandidaten, Dieter Coppens en begeleidster Saar naar Thailand. 

Intussen zijn Bob en zijn vrienden volledig omarmd door televisiekijkend Vlaanderen. Ook heel wat andere bekende gezichten lieten al weten fan te zijn. Ook dit jaar seizoen kunnen we weer rekenen op heel wat liefdesverhalen in de groep. Zo was er nog de romance tussen Isa en Simon.

Omdat Isa uiteindelijk toch liever koos voor vriendschap tussen haar en Simon held hun relatie helaas geen stand. Ook Bob is deze week in TV Familie openhartig over zijn liefdesleven. Hij had voor zijn reis naar Thailand nog een relatie.

Een relatie die uiteindelijk zes jaar geduurd heeft, maar nu helaas voorbij is. "Het was een lange afstandsrelatie. Zij woont in Duffel en ik in Putte. Omdat ik drie jaar ouder ben was ik eerder vertrokken op school en zagen we elkaar niet vaak meer. Daarom moest hij altijd op zijn ouders rekenen om te kunnen afspreken. Dat werd moeilijk", besluit Bob.

 

 

Tags