Er moet Stephanie Planckaert wat van het hart over Dianta na vertrek in 'Junior op zoek naar de liefde'

door: COS
Junior Planckaert - Junior op zoek naar de liefde
Afbeelding bron: VRT/Thomas Geuens

Junior Planckaert zette zijn zoektocht naar de liefde verder op dinsdag 17 mei. Hij nam ook al een moeilijke beslissing.

Junior Planckaert bracht tijd door met de acht overgebleven kandidates van 'Junior op zoek naar de liefde'. Het deed hem al tot enkele conclusies komen. Zo bleek met een dame zich vooral een vriendschappelijke band te ontwikkelen.

Junior besloot dan ook op Dianta naar huis te sturen. Met opgeheven hoofd vertrok ze naar huis. Op Instagram blikt Dianta nu terug met enkele foto's en filmpjes van het avontuur.

Junior wil ze bedanken en ze heeft ook een boodschap voor hem: "Welke keuze je ook maakt, het is sowieso de juiste!" Ook de andere dames, Stephanie Planckaert, de crew en Sarah Van Pelt wil ze bedanken: "Bedankt om mij zo een zalige tijd te geven en een luisterend oor te zijn!"

Lisa, Pauline, Chanan en Gwen lieten alvast mooie reacties achter en ook Stephanie wil nog wat kwijt. "Ooh! Wijze madam gij! Klasse", klinkt het bij Stephanie. "Zo trots op jou", schrijft ze ook nog op Instagram Stories.