Hartverscheurend! Stephanie Planckaert enorm aangegrepen

door: COS
Christopher Timmerman en Stephanie Planckaert
Afbeelding bron: Play4

Alle glampingweekends zijn achter de rug voor de familie Planckaert. In mei kregen Eddy Planckaert en co een heel bijzonder gezin over de vloer in Frankrijk.

"Dit allerliefste gezinnetje was in mei bij ons te gast tijdens een glampingweekend, sindsdien zijn ze niet uit onze gedachten geweest", schrijft Stephanie Planckaert op Instagram. "We hadden de eer om op de bucketlist van Kim te staan. Lees hun verhaal eens en wie weet kan ook jij helpen dromen waar te maken."

Het doel van de actie is om Kims laatste wensen te realiseren. Hij voert namelijk een dappere strijd tegen een terminale hersentumor. Die werd in de zomer van 2021 vastgesteld bij Kim. Na de eerste behandelingen zag de toekomst er opnieuw een beetje beter uit.

In november 2022 kwam er echter het slechte nieuws dat de tumor opnieuw actief was. In juli van 2023 werd de behandeling volledig stopgezet. Het gezin probeert nu nog zoveel mogelijk herinneringen maken en zoveel mogelijk puntjes van Kims bucketlist af te vinken.

Het gezin wil twee bomen planten. Ze willen ook een afscheidsplechtigheid met storyteller en een beeld van een kano laten maken voor Kims graf. Ze willen ook een telescoop kopen voor zoon Lewis. "Zijn papa zal immers de mooiste en meest stralende ster aan de hemel worden, die altijd over hem zal waken", zegt mama Debby. Je kan het gezin hier helpen.

Stephanie over de actie voor Kim
Afbeelding bron: Instagram @stephanieplanckaert