Het loopt helemaal fout voor Warre Borgmans: "Niet kunnen klaarkomen is heavy"

door: STG
WARD BORGMANS.png
Afbeelding bron: Eén

Gisteren gooiden acht BV's voor het eerst 'Alles in de strijd' voor Kom Op Tegen Kanker. Warre Borgmans is een van hen die volgende week woensdag zal strippen om prostaatkanker bespreekbaar te maken.

Tijdens de striptease voor Kom op tegen Kanker geven acht BV’s zich letterlijk bloot. Warre Borgmans doet het ook figuurlijk. Voor het eerst getuigt de acteur over zijn gevecht tegen prostaatkanker. Het bracht ook onvoorziene gevolgen met zich mee. 

"De jaren voor mijn diagnose zeiden ze: Meneer, u hebt de prostaat van een zeventienjarige. Prima dus. Tot ik last ondervond bij het plassen. Ik hoorde veel verhalen, dus ik ging toch maar naar de dokter", vertelt Warre openhartig. Tot het fout liep bij de operatie.

"Je prostaat is maar zo groot als een kastanje, en zit middenin een kluwen van zenuwen. Die heb je nodig voor een erectie. Bij de operatie werden al die zenuwen doorgeknipt. Sindsdien krijg ik geen erecties meer", zegt Warre.

Wie erbij wil zijn, kan nog tickets bemachtingen via vrtmax.be/doemee. De opbrengst van deze slotavond gaat integraal naar Kom op tegen Kanker.

 

Tags