Jeroen Meus spreekt klare taal na heisa rond plotse vertrek van 'Kathryntje': "Simpele waarheid"

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

Na zeven jaar ziet 'Dagelijkse Kost' er sinds de start van het nieuwe televisieseizoen er helemaal anders uit. Op sociale media gonst het dan ook al even van geruchten achter de schermen.

Heel wat kijkers van 'Dagelijkse Kost' hebben het wellicht al gemerkt bij de start van het nieuwe televisieseizoen, enkele weken geleden. 'Kathryntje' is niet meer. De regisseur en stem achter de schermen van het programma heeft andere horizonten opgezocht.

Zo komt er een einde aan de geruchtenmolen die de laatste weken op gang kwam. Zo denken heel wat kijkers dat Jeroen en Kathryn in ruzie de samenwerking stopgezet hebben.

In Het Laatste Nieuws komt de tv-kok nu met een verklaring. "Bij de voorstelling van onze nieuwe keuken hadden we kunnen uitleggen dat Kathryn vertrokken is bij ons.” Want dat is de simpele waarheid dus, ondanks speculaties hier en daar: Kathryn heeft gewoon beslist om te stoppen bij ‘Dagelijkse Kost'", klinkt het duidelijk.

"Ze heeft het zeven jaar lang met hart en ziel gedaan, maar Kathryn is een regisseur en dan wil je al eens andere horizonten opzoeken. Tussen ons is er niets aan de hand hierdoor", wil Jeroen er nog over kwijt.