Kijkers van ‘Thuis’ van hun sokken geblazen door onverwachte plottwist: “Wie had dat verwacht?”

door: ASX
Harry Thuis
Afbeelding bron: Eén

De populaire Eén-soap ‘Thuis’ mag dan wel niet genomineerd zijn voor een Kastaar, toch weten Frank, Simonneke en madame Marianne dagelijks heel wat kijkers naar het scherm te lokken. De programmamakers doen dan ook hun uiterste best om te blijven verrassen. Iets waar ze aardig in geslaagd zijn tijdens de aflevering van vrijdag 27 januari.

Fans hielden al enkele dagen hun hart vast nadat Thilly (vertolkt door Lauren Müller) van de aardbodem verdwenen was. Harry (Stan Van Samang) vreesde dat zijn ex-vriendin in de handen van gangster Chris (Danny Timmermans) gevallen was.

Een heuse actie werd op poten gezet om Thilly te bevrijden uit de klauwen van Chris. Loos alarm, zo bleek in de aflevering van afgelopen vrijdag. Thilly vertoefde gezond en wel in de bossen van Luik, waar ze op zogenaamde stilteretraite bleek te zijn. Een opluchting voor menig kijker.

De grootste verrassing van de avond moest nog komen. Helemaal op het einde van de aflevering overvalt Thilly haar ex Harry met een vraag die werkelijk niemand zag aankomen: “Wil je met mij trouwen?” Het ziet ernaar uit dat we dit seizoen, naast het huwelijk van Adil en Christine, getrakteerd worden op een tweede huwelijksfeest.

Op social media wordt er lyrisch gereageerd op de plottwist. “Wat een ontknoping, wie had gedacht?”, “Eindelijk eens iets dat niet te voorspellen was. Van een verrassing gesproken”, “Wat een zalig moment. Lang geleden dat er nog eens iets positief was” en “Super, ik was zo ontroerd” zijn maar enkele van de vele positieve reacties op deze verhaallijn.

Het fragment in kwestie kan je hieronder herbekijken.