Maaike Cafmeyer schittert straks opnieuw als ‘Chantal’ en krijgt het meteen hard te verduren

door: ASX
Chantal
Afbeelding bron: VRT1

Vanavond start op VRT1 het tweede seizoen van ‘Chantal’, de populaire politieserie over het gelijknamige personage, vertolkt door actrice Maaike Cafmeyer. De eerste reeks was een schot in de roos en lokte week na week ruim één miljoen kijkers.

Een vervolg kon dus niet uitblijven. Ook het tweede seizoen, dat zes afleveringen telt, belooft weer bol te staan van spannende én grappige verhaallijnen. Al start het tweede seizoen voor de chef van politiekorps in het fictieve Loveringem niet bijster goed.

Chantal wordt in de eerste aflevering namelijk op non-actief gezet door comité P. Al zal Vlaanderens meest geliefde politieagente zich daar niet zomaar bij neerleggen, wat ongetwijfeld tot vuurwerk op het scherm zal leiden.

Ook op liefdesvlak staat er vanalles te gebeuren voor de West-Vlaamse agente. Daar zit buurman Arne, een rol vertolkt door comedian Steven Mahieu, voor iets tussen. Hoe het allemaal verloopt, ontdek je vanavond om 20.55 uur op VRT1. ‘Je goat toch ook wel kikn zekers?’, om het op z’n West-Vlaams te zeggen.