Massaal veel reacties na eerste aflevering: Iedereen zegt hetzelfde over nieuw seizoen van 'De twaalf' op VRT 1

door: LHX
Koen De Graeve
Afbeelding bron: Eén

Het eerste seizoen van 'De twaalf' was een enorm succes. Nu is eindelijk het tweede seizoen er. Zondagavond werd de eerste aflevering uitgezonden.

In de tweede reeks van 'De twaalf' krijgen opnieuw twaalf burgers de loodzware taak om te beslissen over iemands lot. Dit keer zijn dat een vader (Koen De Graeve) en een dochter (Lou Miller) die worden beschuldigd van de moord op partner en stiefmoeder Marianne (Katrien De Ruysscher).

De eerste aflevering wordt op sociale media alvast onthaald op massaal veel reacties. Die zijn bijzonder enthousiast. "Schitterende startaflevering!", wordt er geschreven. "Kijk al uit naar het vervolg!"

"Proficiat, opnieuw topklasse!", klinkt het ook. "Mooi en goed geacteerd." "Het belooft weer vol spanning en twists te zitten. Onze vaste zondagavondafspraak voor de komende weken." "Heel sterke regie van Kaat Beels en schitterend camerawerk!"

Het is duidelijk: de komende weken zullen er heel wat kijkers aan de buis gekluisterd zitten. "Dit gaat een topserie worden."

Tags