Peter Van de Veire gaat na MNM-pensioen nieuwe uitdagingen aan: Sam Gooris en Jani Kazaltzis reageren

door: COS
Peter Van de Veire
Afbeelding bron: MNM

Peter Van de Veire stopte op 1 april als radiodj bij MNM. Een dag later volgde een grote afscheidsshow in het Sportpaleis.

Peter Van de Veire nam na dertien jaar afscheid van de radiozender die hij mee had opgebouwd. In de afgelopen maanden maakte hij vooral tijd voor zijn gezin, maar ook voor gesprekken over zijn toekomst.

Die werden eerder deze maand afgerond. Nu is de kogel door de kerk. Peter zal zowel voor radio als televisie aan de slag gaan bij de VRT. Zijn tv-werk bij Play4 - met 'Het Rad' en 'Big Brother' - lijkt dus verleden tijd.

Peter zal op Eén alvast 'Eurosong' presenteren. Hij blijft ook bij zijn eerste liefde: radio. Vanaf 2023 zal hij een nationale ochtendshow presenteren op Radio 2. De regionale ochtendshows verdwijnen zo.  

"Proficiat! Blij dat een ouwe rot als jij nog kansen krijgt van een piepkuiken! Veel succes met alles!", reageert Rani De Coninck. "Proficiat", zegt Jani Kazaltzis. "Van harte gefeliciteerd en ontzettend veel succes en plezier gewenst", klinkt het bij Sam Gooris.