Stephanie Planckaert komt tot opmerkelijke vaststelling tijdens reis

door: ASX
Stephanie Planckaert - Christopher Timmerman
Afbeelding bron: Instagram @stephanieplanckaert

De dochter van wielerlegende Eddy Planckaert trok op reis met haar man Christopher Timmerman. Dat het niet zomaar een gewone vakantie werd, blijkt uit de Instagrampost die Stephanie Planckaert de wereld instuurde.

Stephanie en Christopher vertrokken namelijk … op huwelijksreis. Opmerkelijk, aangezien de twee al in 2009 in het huwelijksbootje stapten. Dertien jaar na datum was het dan ook dringend tijd om hier werk van te maken.

De Planckaertdochter en haar man trokken richting het Griekse Lindos en genoten er vooral van de rust. “We zochten een plek waar we helemaal tot rust kunnen komen, waar je, buiten de krekels, niet veel hoort maar waar je wel kan genieten van heerlijk eten en gezellige straatjes”, licht Stephanie nader toe op Instagram.

Het werd voor de twee een eerste vakantie zonder kinderen. Iets wat Stephanie heel veel ouders aanraadt. “Met de kids gaat het trouwens fantastisch, die zijn in de beste handen en hadden er veel minder moeite mee dan ik had verwacht. Dus mama’s en papa’s; niet twijfelen!”, adviseert Stephanie.