Let op: VTM annuleert aflevering ‘Familie’ van vanavond

door: PMN
Familie - Werner De Smedt
Afbeelding bron: VTM

De fans van ‘Familie’ gaan vanavond hun favoriete soap moeten missen. VTM annuleert de aflevering van vanavond. Het is hoogst uitzonderlijk dat VTM een aflevering van de soap annuleert.
 

Vanavond is er geen aflevering van ‘Familie’. VTM besliste om de aflevering van vanavond te annuleren. De fans gaan hun soap zo tot maandag moeten missen.

Familie’ begint volgende week aan de finaleweek. Volgende week vrijdag is er immers de grote seizoensfinale. Er is ook wel goed nieuws voor de fans. Je krijgt nu volgende week zowel op donderdag als op vrijdag een dubbelaflevering van ‘Familie’.
 

Vanavond is er geen aflevering van 'Familie' omwille van de seizoensfinale van 'Milo'

De aflevering die VTM vanavond annuleert heb je dus nog te goed. Vanavond moet ‘Familie’ wijken voor de grote seizoensfinale van ‘Milo’. Die start meteen na het VTM Nieuws om 20 uur.

Familie’ is er maandag weer om 20.35 uur. Dan zien we hoe Samira wil beginnen inpakken, maar dat Benny een onverwacht bericht krijgt dat de planning in de war stuurt. Jelle heeft ook wat meer tijd nodig om zijn festival te redden. Jamila vreest dat het daar te laat voor is. Marlies Kennis belt dan weer naar Louise met een belangrijk bericht.

Tags Familie