Deze functie van je airfryer kennen heel wat mensen niet en het spaart nog eens kosten uit ook

door: BVDO
Airfryer
Afbeelding bron: Unsplash

In elke keuken staat er tegenwoordig een airfryer. En dat toestel heeft nog geheimen voor heel wat mensen.

De trend om meer en meer kant-en-klare maaltijden te eten blijft zich verderzetten. Heel wat mensen grijpen steevast naar de microgolfoven om hun maaltijd op te warmen.

Maar vaak verlies je veel smaak en kwaliteit als je in de magnetron je eten opwarmt. Bovendien zijn bepaalde delen van je maaltijd koud en andere dan weer aangebrand.

Veel mensen weten echter niet dat heel wat airfryers naast bakken en roosteren ook een stand hebben om gewoon te verwarmen.

Met de airfryer wordt de warmte veel gelijkmatiger verdeeld en gebeurt de opwarming ook veel grondiger, waardoor smaak en textuur behouden blijven en er geen verschillen zijn binnen het gerecht.

Bovendien moet een airfryer minder lang draaien dan een microgolfoven om iets op te warmen, waardoor je ook bespaart op je energierekening.

Volg Redactie24 nu ook via WhatsApp