31-jarige vrouw bevalt van baby na seks met 13-jarige jongen

door: STS
Zwanger - zwangerschap
Afbeelding bron: Pixabay (archieffoto)

Een vrouw van 31 jaar heeft bekend een seksuele relatie gehad te hebben met een tiener. De vrouw raakte zwanger van de 13-jarige jongen en gaf geboorte aan de baby.

De jongen zou de vrouw uit de Amerikaanse staat Colorado als een moederfiguur beschouwd hebben. De feiten kwamen aan het licht toen een therapeut naar de politie stapte.

Tegenover de politie bekende de vrouw seks te hebben gehad met een minderjarige. Vrijdag raakte bekend dat haar advocaten een deal hebben gesloten met de aanklagers, waardoor ze zich moet laten registreren als zedendelinquent, maar geen gevangenisstraf krijgt.

"Mijn zoon is beroofd van zijn jeugd. Nu moet hij een vader zijn. Hij is een slachtoffer en gaat daar de rest van zijn leven mee moeten leven", citeert The Daily Mail de teleurgestelde moeder van de jongen.

"Ik denk dat het anders was geweest indien zij een man was geweest en mijn zoon een klein meisje. Nu hebben ze medelijden met haar."

Het kind bevindt zich momenteel onder de hoede van de vrouw. De familie van de inmiddels 14-jarige jongen is van plan een verzoekschrift in te dienen om de voogdij te krijgen.

Maak nu kennis met de gratis app van Redactie24