Duivelse vader vermoordt zijn zoon van zeven weken oud op barbaarse manier: “Met de kracht van een auto-ongeval”

door: PMN
Baby
Afbeelding bron: Pixabay (archieffoto)

Een vader is veroordeeld voor de dood van zijn zoontje. Die was nog maar zeven weken oud.

 

De 26-jarige Olivier Mailey schudde zijn zoontje minstens twee door elkaar voor hij stierf. Mailey is nu veroordeeld tot levenslange opsluiting, meldt The Sun.

Baby Abel-Jax Mailey had bloedingen en zwellingen in de hersenen nadat hij bewusteloos thuis in het Engelse Burnley werd teruggevonden. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De rechtbank van Preston oordeelde ook dat de vader “loog om zijn eigen vel te redden” nadat de baby bewusteloos was.

Hij had z’n partner Millie Gorton op 27 november via videochat gebeld. Hij zei dat er iets “vreemds” aan de hand was met de baby en draaide vervolgens de camera naar de baby.

Die lag bewusteloos op de schoot van zijn vader. Millie schreeuwde om onmiddellijk een ziekenwagen te bellen.

De baby werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Drie dagen later is hij gestorven aan zijn verwondingen.

Zowel de vader als de moeder werden aangehouden op verdenking van mishandeling en moord. Onderzoek wees echter uit dat de verwondingen van de baby alleen maar ontstaan konden zijn terwijl de vader voor hem zorgde. De moeder werd vrijgelaten zonder gevolg.

De moeder moest zo de begrafenis van haar eigen baby plannen terwijl ze onterecht werd beschuldigd werd van moord. De vader gaf toe dat hij alleen schuldig is aan de dood van hun zoontje.

Tags babymoord