Bijzonder gruwelijk! Ouders slaan en verbranden hun eigen baby van 10 maanden oud die niet veel later sterft

door: PMN
Baby - verpleegster
Afbeelding bron: Unsplash (Archieffoto)

Voor de rechtbank van Derby staat er een zeer gruwelijke zaak op de rol. Ouders hebben hun eigen baby om het leven gebracht door het kindje te slaan en te verbranden.

De 29-jarige Stephen Boden en de 22-jarige Shanon Mardsen, die ook aan de wiet zit, staan terecht voor het opzettelijk vermoorden van hun baby. Ze deden dat op een erg gruwelijke en choquerende manier.

De ouders brachten hun baby op Kerstmis 2020 in totaal 57 breuken toe en 71 kneuzingen toe. Dat staat te lezen in The Sun.

De 10 maanden oude baby overleed niet veel later aan zijn verwondingen. Enkele uren na de dood van hun baby boden de ouders de kinderwagen al aan op eBay.

De bekken van baby Finley waren op twee plaatsen gebroken, mogelijk door verschillende schoppen net voor zijn overlijden. Juryleden kregen ook beelden te zien van de baby.

Er waren twee brandwonden op de linkerhand van de baby. Eén brandwonde is aangebracht door een heet, plat oppervlak. De andere allicht door de vlam van een aansteker.

De binnenkant van de mond van de baby was ook gescheurd. Allicht werd die scheur veroorzaakt door een fles die in de mond van de baby werd geduwd.

Altijd nieuws bij de hand? Installeer gratis onze app

Tags babymoord