Moeder verstikt 2 maanden oude baby op gruwelijke manier

door: Redactie
Nancy Arkansas
Afbeelding bron: Crawford County Sheriff's Office

Een moeder van 20 jaar heeft haar baby van 2 maanden op een bijzonder gruwelijke wijze vermoord. Ze duwde een vochtige doek diep in de keel van haar baby.

Nancy Williams uit het Amerikaanse Arkansas werd gearresteerd en beschuldigd van de moord op haar eigen baby, meldt The Times Record.

Williams belde de hulpdiensten die vaststelden dat de luchtwegen van het kind geblokkeerd waren. Ze vonden een vochtig doekje diep in de keel van de baby dat ze konden verwijderen, maar het kindje overleefde het niet.

Tijdens een verhoor verklaarde de moeder dat ze vochtige doekjes had gebruikt om bloed af te vegen nadat haar baby zich had bezeerd tijdens het drinken aan een papfles.

De baby huilde en de moeder gaf toe dat ze de papfles met kracht in de mond duwde. Daarbij raakte het tandvlees gekwetst wat de baby nog luider deed huilen.

Uiteindelijk duwde ze een vochtig doekje in de keel van de baby om het bloeden en het gehuil te stoppen. Ze duwde het zo diep dat ze het zelf niet meer uit de keel kon halen.