Ernstig incident in Lidl: "Ze probeerde mijn baby te stelen!"

door: STS
Lidl
Afbeelding bron: Photonews

In een vestiging van supermarktketen Lidl heeft zich een incident voorgedaan. Een vrouw probeerde er een baby te stelen.

Een 43-jarige vrouw volgde een jonge moeder die een kinderwagen voortduwde in de Lidl in het Engelse Stockton.

Op een gegeven moment zou ze de baby die zich in de kinderwagen bevond gegrepen hebben. Andere klanten vormden daarop een barricade rond de moeder en haar baby.

Een getuige omschrijft wat hij zag. "Ik liep door de Lidl en zag een jongedame met een kinderwagen. Achter haar liep de beklaagde. Ik merkte meteen dat er iets niet klopte", kon The Sun optekenen.

"De moeder was overstuur. De verdachte fixeerde zich op de baby en zei dat er iets mis met hem was. Ze nam het hoedje van de baby. Ze was echt gefixeerd op hem. Het was waanzinnig, gek gewoon."

De vrouw werd gearresteerd. Ze verklaarde in de rechtbank dat ze enkel gezegd had dat de baby er schattig uitzag en dat ze nooit een kind kwaad zou doen. Ze ontkende dat ze de baby probeerde mee te nemen.

"Het is allemaal overdreven. Ik wilde de baby niet vastnemen. Ik zei dat hij er niet zo goed uitzag en tilde zijn hoedje een beetje op."

Op 13 juli krijgt de vrouw haar vonnis te horen.

Maak nu gebruik van de gratis app van Redactie24