Lerares lokt overspelige vriend naar bed en steekt hem dood: Dit deed ze met het lijk

door: STS
Politie
Afbeelding bron: Pixabay

Een lerares heeft haar vriend om het leven gebracht. Daarna begroef ze het lichaam in de tuin.

De 50-jarige Fiona uit het Engelse Northampton lokte de 42-jarige Nicholas naar de slaapkamer, onder het voorwendsel dat ze seks zouden hebben. Maar de vrouw bond de man vast aan het bed en vermoordde hem in koelen bloede.

Ze stak de man dood met een mes. Vervolgens versleepte ze het lichaam tot in de tuin van de woning. Daar begroef ze het lichaam. Het duurde daarna nog vier maanden vooraleer de stoffelijke resten van het slachtoffer teruggevonden werden.

Dagboeken

Dat gebeurde nadat de politie de vrouw een bezoek bracht naar aanleiding van zorgen omtrent haar mentale gezondheid. Er werden dagboeken aangetroffen waarin de vrouw onder haar alter ego 'Tulip 22' de moord beschrijft. Dit bracht een andere kant van haar persoonlijkheid aan het licht.

"Het was moeilijker dan ik gedacht had. Een lichaam verbergen is erg. Een lichaam verplaatsen is veel moeilijker dan het op het tv lijkt", schreef de vrouw volgens The Sun. In de rechtbank bleek dat ze de moord zorgvuldig gepland had, omdat het slachtoffer haar bedrogen had. Het proces wordt voortgezet.

Volg Redactie24 nu op Instagram

Tags moord misdaad