Meisje (13) bekent: "Ja, ik heb mama helpen vermoorden en in de frigo steken"

door: STS
Lichaam
Afbeelding bron: Facebook.com/folhadeigarassu

Een tienermeisje heeft een schokkende bekentenis gedaan. Ze gaf toe dat ze samen met haar vriendje haar moeder om het leven bracht.

Het drama speelde zich af in het Braziliaanse Maceio. Een ruzie liep helemaal uit de hand. Het 13-jarige meisje sloeg haar moeder Flavia op het hoofd en hield haar vast terwijl haar 22-jarige vriendje het slachtoffer messteken toediende in de borst, de nek en het hoofd. Ze werd meer dan twintig keer gestoken.

Het lichaam werd daarna in een deken gewikkeld en in een koelkast gestoken, weet Metro. Na de feiten stuurde de dochter WhatsApp-berichten naar collega's van haar moeder, met de boodschap dat ze ziek was en naar de dokter moest.

Alles kwam aan het licht toen een bestuurder van een bestelwagen alarm sloeg. De vader van de 22-jarige jongeman had hem ingehuurd om een koelkast op te halen en te dumpen in de bossen.

De politie opende het dichtgeplakte toestel en trof er het lichaam in aan. Het meisje heeft toegegeven dat ze hielp bij de moord omdat haar moeder wilde verhinderen dat ze ging samenwonen met haar vriendje. Ook hij bekende.

"Eerst zei hij nog dat het om zelfverdediging ging, maar zijn verhaal viel in duigen vanwege het aantal messteken dat het slachtoffer kreeg", zegt de lokale politie. De 47-jarige vader van het vriendje werd eveneens gearresteerd, omdat hij hielp met het verbergen van het lijk.

Volg Redactie24 nu op Instagram