Politie zoekt man onder invloed met knuppel, maar stoot op iets totaal anders

door: BVDO
politie nederland
Afbeelding bron: Dutchmen Photography / Shutterstock.com (29055)

De politie van het Nederlandse Deurne zocht in de nacht van zaterdag op zondag een man die doordraaide na het nemen van drugs. Maar uiteindelijk vonden ze wat anders.

Er kwam zondagochtend vroeg rond 01.40 uur een oproep binnen bij de politie van omstaanders die een man onder invloed van drugs gezien hadden die rondliep met een honkbalknuppel.

Toen de politie ter plaatse kwam, was de man verdwenen. De politie ging in het donker op zoek naar de man en vond even later iemand naakt bij een auto in de berm naast de weg.

“Wij zagen dat de man geen kleding droeg. Wij moesten even twee keer kijken. Wij dachten in eerste instantie dat dit de man was die wij zochten”, zegt de politie.

Maar het bleek niet de man met de honkbalknuppel te zijn. “Wij zagen namelijk ook dat er een vrouw in de personenauto zat”, aldus de politie.

De politie ging verder op zoek naar de man onder invloed maar troffen die niet meer aan. Bij het terugrijden waren ook de vrouw en de ontklede man weg. De zaak wordt verder onderzocht.