Tienerjongen doodgestoken: "Gestorven in de wiegende armen van zijn moeder"

door: STS
ambulance ziekenwagen
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Een tienerjongen is in de armen van zijn moeder overleden nadat hij op straat in de nek werd gestoken. Het slachtoffer werd slechts 18 jaar oud.

Hussain Chaudhry werd woensdag op een drukke straat in de Londense wijk Walthamstow neergestoken. Hij had zich verzet tegen een dief die een jas probeerde te stelen.

De jongen overleefde de aanval niet en stierf ter plekke. Zijn moeder en zijn broer raakten gewond en werden naar het ziekenhuis overgebracht.

Afia, de zus van het dodelijke slachtoffer, had mooie woorden over voor haar jongere broer. "Gisteren heeft mijn mooie broertje deze wereld verlaten zoals hij erin gekomen is: in de wiegende armen van mijn moeder", citeert The Mirror haar.

Dashcam

De politie is nog op zoek naar de dader en heeft een oproep gelanceerd naar iedereen die op het tijdstip van de moord in de buurt was. Er wordt ook gevraagd naar camerabeelden van deurbellen en dashcams. "De aanval gebeurde op een drukke weg, tijdens de avondspits. Er moeten veel auto's gepasseerd zijn", aldus de politie.