Tragisch: 14-jarig meisje doodgestoken op weg naar school

door: STS
Ece
Afbeelding bron: Facebook

Een tienermeisje is op weg naar school het slachtoffer geworden van een dodelijke steekpartij. De dader was een wildvreemde.

De 14-jarige Ece uit het Duitse Illerkirchberg liep naar de bushalte toen ze werd aangevallen door een onbekende. Ze werd daarbij in de buikstreek gestoken.

Het slachtoffer werd in allerijl naar het ziekenhuis gebracht. Ondanks alle inspanningen van de artsen overleed het meisje.

Een 13-jarige die haar vergezelde werd eveneens neergestoken en belandde in het ziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar.

Een 27-jarige verdachte, een man uit Eritrea, werd opgepakt. Hij raakte gewond tijdens zijn arrestatie en zit opgesloten. De politie probeert zijn motief voor de aanval te weten te komen, maar de man zwijgt voorlopig in alle talen.

Het slachtoffer had Turkse roots. De Turkse ambassadeur bezocht de plaats waar ze werd neergestoken en deelde zijn medeleven met de rouwende familie. "Het doet ontzettend veel pijn. Het is moeilijk te geloven dat een 14-jarig meisje vermoord zou worden door een wildvreemde", citeert The Sun de man.

Maak nu gebruik van de gratis app van Redactie24