Vader verkracht zijn dochters: "Daar droomde ik altijd al van"

door: STS
politie
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Een vader wordt ervan beschuldigd zijn eigen dochters jarenlang verkracht te hebben. Het gaat om meisjes die op het moment van de feiten 13 en 16 jaar oud waren.

>De daden van de man uit het Oekraïense Odessa kwamen aan het licht toen zijn jongste dochter haar verhaal vertelde tegen een vriend. Het dwong de vader om tot bekentenissen over te gaan tegenover zijn echtgenote. Die stapte naar de politie.

Ze vertelde tegen de krant The Sun: "Mijn echtgenoot verklaarde aan de agenten: 'Ik wist dat wanneer ik zou trouwen en mijn dochter geboren zou worden, ik zou wachten tot ze opgegroeid was, om dan de eerste te zijn om haar te verkrachten'. Hij zei dat hij dit idee al in zijn hoofd had van toen hij 10 jaar oud was."

Zijn oudste dochter, die zich meermaals van het leven probeerde te beroven door de traumatiserende gebeurtenissen, vertelde de politie: "Ik was 16 toen hij mij voor het eerst misbruikte. Hij vroeg om niemand iets te zeggen, het moest ons geheimpje blijven."

Slaag

"Hij sloeg mij regelmatig en dreigde mij, mijn zus en mijn moeder om te brengen indien ik mij zou verzetten of het tegen iemand zou vertellen. Hij zei dat ik de schuld zou dragen voor de dood van het hele gezin."

De vader zit nu in voorhechtenis. Indien hij veroordeeld wordt, kijkt hij tegen een celstraf van mogelijk 15 jaar aan. De moeder van de meisjes zegt nooit van iets geweten te hebben. "Het doet mij pijn dat mijn dochters te bang waren om mij iets te vertellen."