Vrouw onthoofdt vriendin, gaat met erfenis aan de haal en dumpt lichaam

door: STS
criminaliteit - misdaad
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Een vrouw wordt ervan beschuldigd een vriendin om het leven gebracht te hebben om er vervolgens met haar erfenis vandoor te kunnen gaan.

De 38-jarige vrouw uit het Engelse Willesden wilde 200.000 pond van de nalatenschap van een 67-jarige vriendin bekomen om daarmee reparaties aan haar vervallen huis te kunnen betalen.

Maar de vrouw weigerde dat geld te schenken. Daarop besloot haar vriendin om haar te vermoorden. Ze sloeg haar de schedel in met een hard werktuig of wapen en onthoofdde haar daarna, meldt The Sun.

Het lichaam nam ze mee naar huis, tot ze twee weken later met een huurauto een rit van zo'n 350 kilometer ondernam om het stoffelijk overschot te dumpen in Salcombe.

Eens thuis, begon de vrouw het testament van haar dode vriendin te vervalsen op de computer, zodat zij het leeuwendeel van haar erfenis zou kunnen bekomen.

De vrouw zegt niets te maken te hebben met de moord, hoewel bezwarende camerabeelden, DNA-sporen en het vervalste testament een ander verhaal vertellen. Het proces wordt voortgezet.

Ontdek nu de gratis app van Redactie24