Colruyt in rep en roer: Kassierster bedreigd met groot keukenmes

door: STS
Colruyt
Afbeelding bron: Redactie24

De politie is op zoek naar twee mannen die een supermarkt van Colruyt overvielen. Op vraag van het Limburgse parket is er nu een opsporingsbericht verspreid.

De daders sloegen op 30 december 2021 toe in de Colruyt naast de Grote Baan in Houthalen-Helchteren.

"Twee mannen klommen over de omheining aan de achterkant van de parking en liepen langs de winkel tot aan de ingang. Zij namen een winkelkar en gingen kort voor sluitingstijd de winkel binnen."

"Eén van hen ging naar de kassierster en onder bedreiging van een groot keukenmes diende zij vier kassalades open te maken. De twee mannen staken de geldbriefjes in een plastic zak en namen de vlucht."

Persoonsbeschrijvingen

De eerste dader is een man, vermoedelijk tussen de 20 en 30 jaar oud. Hij spreekt Nederlands. Hij is ongeveer 1m80 lang en normaal gebouwd. Hij droeg een zwarte donsjas, een zwarte muts met daarover een kap, een zwarte broek en lichtkleurige baskets. Hij had een zwart mondmasker op.

De tweede dader is een man van tussen de 20 en 30 jaar oud. Hij is tussen 1m70 en 1m80 lang en normaal gebouwd. Hij droeg een donkerblauwe donsjas, een grijze trainingsvest met kap, een donkerblauwe broek en zwart/grijze schoenen. Hij had een blauw mondmasker op en droeg een zilverkleurig horloge aan zijn linkerpols.

Wie informatie heeft over deze zaak, kan de politie contacteren via het gratis nummer 0800/30.300.

Opsporingsbericht
Afbeelding bron: Federale politie