Politie zoekt deze jongeman na wat hij heeft uitgespookt

door: STS
Inbreker
Afbeelding bron: Politie

Het parket van Brussel heeft een opsporingsbericht verspreid in de hoop een jongeman te vinden die een diefstal met braak pleegde in een apotheek.

Op 19 februari omstreeks 02.50 uur 's nachts drong de man de apotheek in Oudergem binnen. Hij forceerde het rolluik van de zaak. Vermoedelijk kreeg hij hulp van een tweede persoon, maar deze bleef buiten staan.

De dader gleed onder het rolluik door en ging de apotheek binnen. Op handen en voeten verplaatste hij zich naar de kassa’s. Hij opende een eerste lade en nam het geld. Vervolgens doorzocht hij de andere ruimtes.

Hij keerde daarna terug naar de toonbank en zette zijn zoektocht naar geld verder door de lades open te trekken. Hij doorzocht nog een keer het labogedeelte en verliet de zaak vervolgens door onder het rolluik te kruipen.

"De dader is 20 jaar oud en mager. Hij heeft een smal en ingevallen gezicht. Hij heeft krullend haar dat aan de zijkanten opgeschoren is. Op het ogenblik van de feiten droeg hij sportkledij van het merk Adidas met een logo op de linkermouw en baskets."