Thuisverpleegster aangerand: "Hij betastte haar achterwerk en greep haar tussen de benen"

door: STS
Opsporingsbericht
Afbeelding bron: Federale politie

Een thuisverpleegster is het slachtoffer geworden van aanranding. De politie heeft een opsporingsbericht van de verdachte verspreid.

De thuisverpleegster ging op 17 februari medicatie halen voor een patiënt in een apotheek in de Stationsstraat in Denderleeuw.

Op de terugweg werd de vrouw door een onbekende man aangesproken in het Nederlands. Hij vroeg naar de KBC bank. De vrouw gaf hem enkele adressen van banken in de buurt.

Op het ogenblik dat ze verder wilde stappen, sprak de man haar opnieuw aan en zei hij dat ze een vlek op haar broek had. Hij begon spontaan over haar broek te wrijven.

De vrouw zei dat ze dat ze dat zelf wel kon afkuisen, maar plots trok de man haar in een inham van een appartementsgebouw. Hij betastte haar achterwerk en greep haar tussen de benen.

Het slachtoffer trachtte zich te verweren en voor ze kon beseffen wat er allemaal gebeurde, stopte hij de betastingen, bedankte hij het slachtoffer en stapte hij weg.

Persoonsbeschrijving

De man is vermoedelijk rond de 25 à 35 jaar oud en 1m70 lang. Hij heeft een blanke of licht getaande huid. Hij heeft grote donkere ogen, donkere wenkbrauwen en verwilderd kort zwart haar, dat deels over zijn oren komt. Hij droeg een blauwe regenjas met op de achterzijde BOLS BLUE, een donkere broek en zwarte schoenen.

Wie informatie heeft, kan de speurders contacteren via het nummer 0800/30.300.