Vrouw (40) wordt op brutale wijze verkracht door Afghaanse vluchteling van 18 en daar blijft het niet bij. Ook een andere Afghaan waagde zijn kans

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Google Maps
Een 40-jarige vrouw uit Zweden is op brutale wijze verkracht door een Afghaanse jongen die nog maar 18 jaar oud is. En dan is er ook nog de rol van die andere Afghaan.

De twee vluchtelingen stelden voor aan de vrouw om mee naar hun kamer te komen. De vrouw stemde in. Net voor 3.30 uur kwamen ze aan in de kamer van één van de jongens. Het was een kamer waar jonge vluchtelingen verblijven.

Duizelig
Na het roken van een paar sigaretten met de jongens begon de vrouw zich duizelig te voelen. Ze ging op een matras op de vloer liggen. Intussen begon Hassani haar aan te raken, terwijl zei dat ze dit niet wilde.

Schreeuwen
De vrouw begon luid te schreeuwen terwijl Hassani zei dat ze moest zwijgen. Intussen begon hij haar te verkrachten. Hesari, de andere Afghaan in de kamer, begon haar borsten te betasten terwijl hij zich masturbeerde. 

Verkracht
Volgens de vrouw is Hasani door haar voortdurend geschreeuw uiteindelijk gestopt met haar te verkrachten. Ze trok snel een paar kleren aan en liep weg. De rechter veroordeelde Hasani tot een gevangenisstraf van 15 maanden.