Meisje als slaafje gehouden, 'uitgehuwelijkt' aan wildvreemden en verkracht

door: STS
Kind - verdriet - kindermisbruik - meisje
Afbeelding bron: Pixabay (archieffoto)

Een jong meisje moest als slaafje fungeren, werd drie keer "uitgehuwelijkt" aan wildvreemde mannen en werd herhaaldelijk verkracht.

Dat gebeurde nadat het kind op 9-jarige leeftijd door een 39-jarige vrouw vanuit Roemenië naar het Verenigd Koninkrijk werd overgebracht, meldt Metro.

Het meisje moest in het gezin koken, poetsen en als oppas voor jongere kinderen fungeren. Naar school gaan mocht niet. Ze werd tussen haar 12de en 16de door de vader van het gezin verkracht

Tegelijk werd ze seksueel misbruikt door oudere mannen uit Roemeense gemeenschappen in Slough, Sheffield en Londen.

Toen het koppel een video ontving waarin te zien was hoe het meisje door oudere mannen verkracht werd, toonden ze geen bezorgdheid. In plaats daarvan kreeg ze van beiden slaag en werd ze opnieuw verkracht door de man.

Ze werd ook drie keer "uitgehuwelijkt" aan jongere mannen binnen de Roemeense gemeenschap, maar de vader van het gezin vond altijd een manier om ervoor te zorgen dat ze terugkeerde en haar klusjes uitvoerde.

Nu staan acht personen terecht. Ze worden beschuldigd van kidnapping, verkrachting en slavernij. Ze ontkennen alles. Het proces is nog lopende.

Volg het nieuws via de gratis app van Redactie24