VTM

An Lemmens zorgt voor heel wat opschudding met felle beschuldigingen: “Met dit soort leugens maakt ze ons kapot”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
An Lemmens heeft met een felle beschuldiging op de sociale media heel wat in gang gezet. “Maar ze is wel aan het liegen”, luidt het.

De gemeente Putte organiseert een roefeldag. Zo stond er ook een bezoek gepland aan hondenkwekerij Woefkesranch. Dat was niet naar de zin van An. “Gemeente Putte organiseert een Roefeldag. Als activiteit krijgen ze de kans om... op bezoek te gaan bij een broodfokker! Want ja, daar leer je de echte wereld van de hondjes kennen. Wakker worden aub”, schreef An.

En blijkbaar zijn ze bij de gemeente Putte ook wakker geworden. Hoewel de Woefkesranch als kweker en handelaar erkend is en er bij de gemeente geen veroordelingen bekend zijn, werd toch beslist om het Roefelbezoek van dit jaar te annuleren. “We willen dat de commotie stopt”, zegt het gemeentebestuur aan Het Laatste Nieuws.

“Bij de evaluatie wordt alles met de stuurgroep besproken. Wij gaan ook vragen om een alternatief voor de dertig ingeschreven kinderen te zoeken.”

De eigenaars van Woefkesranch zitten met de handen in het haar. Volgens hen verkondigt An grote leugens. ““Ze mogen hier meteen een filmploeg binnensturen. Die zal alleen kunnen vaststellen dat we de dieren hier uitstekend verzorgen. Wij gaan volledig kapot aan al die nepverhalen”, reageert eigenaar Erik Verschueren.